Smaken en vullingen

Even een overzicht van smaken en vullingen.

Doorgaans worden de taarten met 3 lagen vulling gemaakt.


Taart:

Vanille biscuit

Chocolade biscuit

Red Velvet



Jam:

Aardbei

Kersen

Bosvruschten

Frambozen

Blauwe bes

Mango

Abrikoos

Bramen

Appel/kaneel compote

Sinaasappelcompote


Lemoncurd

Limecurd

Sinaasappelcurd

Bloedsinaasappelcurd

Salted caramel

Caramel



Vullingen:

Slagroom

Banketbakkersroom

Hazelnootbavarois

Citroenbavarois

Aardbeienbavarois

Chocoladebavarois

Bloedsinaasappelbavarois

Frambozenbavarois

Bosvruchtenbavarois

Kersenbavarois

Perenbavarois

Witte chocoladebavarois

Advocaatbavarois

Amarettobavarois

Caramelbavarois

Ananasbavarois

Nougatbavarois

Koffiebavarois

Mango/abrikoos bavarois.

Salted caramelbavarois

Appel/kaneelbavarois

Bananenbavarois


Om te maskeren: (dit is de laag tussen de marsepein of fondant)

Ganache:

Witte chocolade

Melkchocolade

Pure chocolade

Italiaanse merenigue botercreme


Afwerking:

Fondant vanille

Marsepein.Nieuwe alinea

Share by: